Stray God

Stray God

2014. augusztus 17., vasárnap

Bemutatkozás,a Noragami c. mangáról stb. :)

Na, szóval halisztooook! :)
Mindenkit üdvözlök az én szerény blogomon, ami lényegében csak a Noragami manga fejezet feltöltéséből és a fordítás állásáról szóló jelentésből fog állni.
Bemutatkozásként annyit mondok, hogy Kinga a nevem, 18 éves vagyok. Halak jegyben születtem március 16-án. Hajam színe sötétszőke, szemem színe szürkéskék. Hobbijaim a sielés, röplabda, rajzolás, animézés.
Ja, és hogy ki ne hagyjam, mert az fontos, hogy a Magyar Animések nevű facebook oldal főadminja vagyok, és Shiemi モリヤマ név alatt szoktam posztolgatni, ezért lesznek majd láthatóak a Shiemi16 névvel ellátott képek a fejezetek elején, mert ezt a nevet használom alapul és az animeaddicts.hu -n ahová szintén feltöltöm a fejezeteket. 
Egyébként, itt található a facebook oldalam: https://www.facebook.com/pages/Magyar-Anim%C3%A9sek/543206382372340
Ja, és itt egy kép a rajzomról, amit saját magamról rajzoltam animekaarakterként:

És hogy miről is szól tulajdonképpen  a Noragami?
Történetünk főhőse egy Yato nevű ex-hadisten, aki a jelenkor kevés háborúi miatt elfelejtődött. A fő célja épp ezért egy szentély és követők szerzése. Ehhez aprópénzért a hozzá imádkozó emberek kívánságait kell teljesítenie. Ebben lesz segítségére a többi főszereplő: egy Hiyori nevű középiskolás lány és egy Yukine nevű fiú, akiből az isten Regáliája, avagy fegyvere lesz. Sokan azonban akadályozzák is célja elérésében. Megismerhetjük a túlvilág gonosz szellemeit és isteneit, akik folyamatosan az emberek megrontásán és zavarkeltésen munkálkodnak. Azonban mint a legtöbb shonen mangában, az önös célt itt is felváltják majd nemesebb célok, például valaki bármi áron való megmentése.
(ismertető forrása: http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.8883 )





Ha valami észrevételetek van a fejezetekkel kapcsolatban, akkor írjatok a k.kinga9691@gmail.com címre! :)
Köszi, hogy a blogomat választottad >w<

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése